<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2023 374

Синоптикиня порадувала прогнозом погоди на Великдень в Україні

По всій території України на Великдень очікується потепління.

У неділю, 16 квітня, на Великдень, в Україні очікується потепління до +20 градусів, хоча на деяких територіях будуть дощі. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у себе на сторінці в Facebook.

"На Великдень в Україні, на щастя, скрізь потепліє, вдень очікується +12+16 градусів, на заході та півдні +14+18, на Закарпатті та крайньому півдні до +20 градусів", - написала Діденко.

Вона зазначила, що дощі на Паску можливі вночі у північних областях (але невеликі зовсім) та вдень місцями у західній частині країни.

"У більшості областей України 16-го квітня погода буде теплою та сухою", - додала Діденко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, наскільки вдарять по гаманцях українців ціни на продукти на Великдень.

Крім того, ми раніше інформували, що жителі Києва зможуть відвідати служби у храмах у великодню ніч. Для цього слід прийти на службу до Великодня до початку комендантської години та пробути у церкві до її закінчення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня порадувала прогнозом погоди на Великдень в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2023 374
Еще материалы раздела «Суспільство»