<
НОВИНИ ДНЯ: Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного вікувсі новини дня
Політика
Україна
15.04.2023 389

"Це дуже небезпечно": Данілов заявив, що Росія намагається розхитати ситуацію всередині України

У російському керівництві хочуть якнайшвидше вирішити "українське питання".

5eb8cfc56e33c7c2f8f896a774f98b8a_15.04.23

Російські загарбники не можуть здолати Україну військовим шляхом, тому намагатимуться дестабілізувати ситуацію всередині нашої країни. Пише ТСН. 

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"Терористи не можуть нас здолати військовим шляхом і у них зараз є велике завдання з травня по жовтень спробувати дестабілізувати ситуацію всередині нашої країни. Це їх план на сьогодні", - сказав Данілов.

Він зазначив, що російське керівництво розуміє, що не може втримати ситуацію у себе в країні, тому хочуть якнайшвидше вирішити "українське питання".

"Для нас це дуже небезпечно з урахуванням наявності на нашій території (зрадників та колаборантів - ред.)... Входимо у дуже складний і непростий період турбулентності через внутрішні питання", - наголосив секретар РНБО.

Крім того, Данілов заявив, що останні кілька тижнів в Україні активізувались політичні процеси.

"Хтось вигадав собі, що у жовтні можуть бути вибори, хтось таке вкинув і деякі "діячі", які мали раніше бізнес з Медведчуком, зараз об'єднуються і починають спроби розхитувати країну", - додав Данілов.

Нагадаємо, раніше заступник міністра оборони України Ганни Маляр заявила, що Росія вчергове сконцентрувала всі свої сили на захоплення міста Бахмут та запустила потужну інформаційно-психологічну операцію щодо нібито великих втрат ЗСУ. Таким чином ворог намагається підірвати довіру українців до командування.

Крім того, ми інформували, що Олексій Данілов заявляв, що Україна має право використовувати будь-яку незаборонену міжнародними законами зброю для звільнення своїх територій, в тому числі і окупованого півострова Крим.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Це дуже небезпечно": Данілов заявив, що Росія намагається розхитати ситуацію всередині України 5.00 5 1
Політика / Україна
15.04.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»