<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  США і Китай можуть закінчити війну в Україні – Зеленський  Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо Українивсі новини дня
15.04.2023 381

Маск створив компанію-розробника штучного інтелекту та активно шукає кадри, - WSJ

Ілон Маск створив компанію X. AI, яка займатиметься дослідженнями у галузі штучного інтелекту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Wall Street Journal.

Видання повідомляє, що Маск – єдиний вказаний директор компанії, а Джаред Бірчалл, який керує сімейною інвестиційною фірмою Маска Excession, позначений як секретар компанії.

Маск раніше найняв Ігоря Бабушкіна, вченого з лабораторії штучного інтелекту DeepMind, що належить корпорації Alphabet. ЗМІ з посиланням на джерела також повідомляє, що підприємець активно намагався найняти людей із компанії OpenAI, але практично безрезультатно.

Повідомляється, що Маск хоче запустити стартап у галузі штучного інтелекту, який конкурує з компанією OpenAI, що створила знаменитий ChatGPT.

За даними Financial Times, зараз Tesla та Twitter, що належать Маску, збирають команду фахівців у галузі штучного інтелекту, а глава компаній веде переговори з інвесторами Tesla та SpaceX про залучення капіталу у стартап.

Оценка материала:

5.00 / 2
Маск створив компанію-розробника штучного інтелекту та активно шукає кадри, - WSJ 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
15.04.2023 381
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»