<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2023 310

Чи будуть в Україні дощі на Великдень: мапа погоди

У неділю, 16 квітня, коли православні віруючі відзначатимуть Великдень, в Україні очікується похмура погода з невеликими дощами.

Прогноз погоди на Великдень оприлюднив Meteoprog. Пише apostrophe.ua.

Як зазначають синоптики, відносно сонячная погода 16 квітня в Україні очікується лише у Волинській, Львівській та Луганській областях. Середня добова температура повітря у цих регіонах становитиме від +2 до +17 градусів.

Опади у вигляді дощів очікуються в Одеській, Закарпатській, Івано-Франківській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській областях та на частині Львівщини. В решті регіонів синоптики не прогнозують опади протягом доби.

Середня денна температура в західних областях становитиме до +19, у центральних - +13...+15, у північних - +9...+11, східних - +12, але на півдні повітря може прогрітися до +16. Вночі стовпчики термометрів у середньому опустяться країною до +2...+7.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи будуть в Україні дощі на Великдень: мапа погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2023 310
Еще материалы раздела «Суспільство»