<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2023 1464

Хто б не прийшов, гірше вже не буде: американський генерал – про наступника Путіна

Сценарій розпаду Російської Федерації чи відділення деяких її територій виключати не варто, до цього слід бути готовими, зазначив Бен Годжес.

b1166365ee988f4eeb0ea2a1f4e21fd9_16.04.23

Наступник Володимира Путіна на посаді президента Росії не зможе переплюнути нинішнього кремлівського лідера. Хто б не прийшов до влади в РФ, гірше вже не буде. Пише ТСН. 

Про це заявив генерал-лейтенант, відставний офіцер Сухопутних військ США Бен Годжес в інтерв'ю головній редакторці видання "Гордон" Алесі Бацман.

"Хто б не прийшов після Путіна, гірше вже бути не може. Іноді ми чуємо, як люди кажуть, що наступний хлопець може бути ще страшнішим. Я в цьому сильно сумніваюся. Він може бути таким же, але я не думаю, що хтось то може переплюнути Путіна з погляду втрачених життів і руйнувань", – переконаний колишній командувач американськими військами у Європі.

Годжес зазначив, що сценарій розпаду Російської Федерації чи відділення деяких її територій виключати не варто, і до цього слід бути готовими.

"Будуть деякі республіки, які захочуть залишитися пов'язаними з Росією, і завжди залишиться сама Росія, але, з іншого боку, є Чечня й інші республіки, які не хочуть залишатися з Росією і першими скористаються шансом після її поразки", – сказав він.

Годжес попередив, що Заходу потрібно думати про наслідки масового припливу біженців, про контроль над ядерною зброєю й енергетичною інфраструктурою.

"США чи інші країни не повинні намагатися вплинути на розпад Росії. Але ми, безумовно, маємо готуватися до наслідків", – сказав американський відставний генерал.

Нагадаємо, російський опозиціонер Геннадій Гудков висловив думку, що російська влада починає потроху готувати населення до поразки та капітуляції у війні проти України. "Після таких подій росіяни будуть розчаровані і навіть пропаганда не зможе це змінити", - зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 3
Хто б не прийшов, гірше вже не буде: американський генерал – про наступника Путіна 5.00 5 3
Політика / Україна
16.04.2023 1464
Еще материалы раздела «Україна»