<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.04.2023 502

На тепло не розраховуйте: синоптики дали невтішний прогноз до кінця квітня

Як буде погода до кінця квітня в Україні

8f4f92d6-44f6a75d850d279254cf9820af2fb76d_17.04.23

До кінця квітня залишається менше половини місяця, а по-справжньому теплих днів українці поки що не бачили і, швидше за все, до травня не побачать. Пише telegraf.com.ua. 

Як говориться в прогнозі Gismeteo, до кінця весни варто чекати на рясні дощі. А от потепління доведеться зачекати аж до кінця квітня.

У західних та центральних областях погода у квітні буде нерівномірною, а останні два тижні місяця варто чекати помітних температурних гойдалок з потеплінням ближче до вихідних та похолоданням на робочому тижні.

У східних областях температура повітря буде більш рівномірною, а ознаки потепління там відчуватимуться вже від початку останнього тижня квітня.

Для південних областей синоптики прогнозують прохолодний кінець квітня, а суттєве потепління туди прийде лише до кінця першого тижня травня.

Загальною тенденцією для всієї України у квітні будуть дощі, які припинятимуться лише окремими днями.

Оценка материала:

5.00 / 1
На тепло не розраховуйте: синоптики дали невтішний прогноз до кінця квітня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.04.2023 502
Еще материалы раздела «Суспільство»