<
НОВИНИ ДНЯ: Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозки  Мільйонні доходи нардепів 2023 року зросли: хто отримав найбільше  Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києвавсі новини дня
Політика
Росія
17.04.2023 392

"Немає жодних причин опинитися в полоні": Кадиров відреагував на повернення чеченців з України

Чеченський лідер каже, що воїн має довести, що він не мав іншого виходу.

eb0af24f66c7243dff18386dffdcc043_17.04.23

Лідер Чечні Рамзан Кадиров  заявив, що з українського полону в Грозний повернулося 5 "кадирівців", які залишилися без боєприпасів. Попри це, він відмовився від зустрічі з ними. Каже, що "немає жодних причин опинитися в полоні". Пише ТСН. 

Про це він написав у своєму Telegram.

"Я вважаю, що чеченський воїн не повинен мати жодних причин опинитися в полоні. Виправдання можуть бути різні, але як би там не було, воїн має довести, що він не мав іншого виходу. І довести це потрібно, повернувшись на передову", - заявив Кадиров.

Чеченський лідер переконаний, що йдеться про "честь як окремо взятого бійця, так і всього підрозділу, всього полку, у якому бійці служать".  Ба більше, вимагає, щоб повернені додому кадирівці повернулися з полону та не "уникали бою".

Як приклад, він навів поверненого з полону "кадирівця" Киргиза Мусіханова. Він нібито потрапив у полон через поранення, але підлікувався і повернувся "у гущу битв".

"Звісно, полон – не злочин. Я все розумію. І ми раді, що бійці залишилися живими. За годину до свого полону вони зв'язувалися по рації і повідомляли, що в них закінчуються боєприпаси. Але кожен воїн має не просто безладно стріляти, а обмірковувати кожний постріл, берегти кожен патрон. Усвідомлюю, що в цьому є і моя провина, що вони виявились недостатньо підготовленими до такої ситуації і не до кінця розуміли, що боєць має планувати свій боєкомплект", - заявив Кадиров.

Раніше скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров вирішив змінити тактику і "залягти на дно". Саме тому він придумав історію про свою хворобу, яку поширюють ЗМІ.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Немає жодних причин опинитися в полоні": Кадиров відреагував на повернення чеченців з України 5.00 5 1
Політика / Росія
17.04.2023 392
Еще материалы раздела «Росія»