Життя та Стиль
Суспільство
Простий рецепт яблучного пирога
Це практично шарлотка, але готується ще швидше.
Це надзвичайно простий у приготуванні і дуже смачний яблучний пиріг, який стане частим гостем на вашому столі і у будні, і у свята. Чудово такий десерт смакує з чашкою чаю чи кави, також його можна подавати із кулькою морозива. Пише ТСН.
Інгредієнти:
- яблука - 300 г
- яйця - 3 шт.
- розпушувач тіста - 0,5 ч. л.
- борошно
- вершкове масло
- цукор - 1 скл.
Приготування:
Яйця перетріть із цукром, додайте розпушувач та стільки борошна, щоб тісто нагадувало за консистенцією густу сметану.
Яблука помийте і почистіть від серединок. Шкірку зрізайте за бажанням.
Змастіть пательню (без пластикових елементів) вершковим маслом, підігрійте та викладіть на неї порізані скибками яблука.
Залийте яблука тістом і поставте до духовки. Випікайте 20-30 хвилин. Готовність пирога перевірте дерев'яною шпажкою - вона має вийти із нього сухою.