<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Росія
18.04.2023 1299

Вбивство пропагандиста Татарського: стало відомо, яку вибухівку могли закласти у статуетку

Владлен Татарський загинув 2 квітня внаслідок вибуху у кафе Санкт-Петербурга.

873a4d583125672fe1a89ac6025145a6_18.04.23

У статуетку, внаслідок вибуху якої 2 квітня у кафе Санкт-Петербурга загинув колаборант та російський пропагандист Владлену Татарськом, ймовірно, заклали гексоген – сліди саме цієї вибухової речовини виявлені на одязі загиблого військкора. Пише ТСН. 

Про це повідомив Telegram-канал "Mash на Мойке".

За інформацією каналу, фахівці пітерського експертно-криміналістичного центру закінчили експертизу одягу та взуття Татарського, в яких той перебував у момент вибуху.

"І на футболці з написом "Донбас" виявлено сліди бризантної вибухової речовини – гексогену. Ймовірно, саме ним було начинено статуетку, яку принесла на зустріч із військкором Дар'я Трепова", - йдеться у повідомленні.

Смерть Владлена Татарського: що відомо

У Санкт-Петербурзі 2 квітня внаслідок вибуху у кафе загинув колаборант та російський пропагандист Владлен Татарський (Максим Фомін).

Згодом з'явилося фото дівчини – Дар'ї Трепової, яка подарувала пропагандисту статуетку з вибухівкою. Російські пропагандисти заявили, що дівчину нібито завербували "українські журналісти".

Сама ж Трепова заявила що вона "не винна, її використали".

Басманний суд Москви 4 квітня взяв під варту на два місяці Дар'ю Трепову.

Під час похорону Татарського, який відбувся 8 квітня у Москві, найманці групи "Вагнер" замість похоронного вінка поклали йому на труну кувалду.

16 квітня у захопленому Мелітополі окупанти просто у центрі міста встановили величезний екран, з якого транслюють звернення нещодавно ліквідованого пропагандиста Владлена Татарського.

Оценка материала:

5.00 / 3
Вбивство пропагандиста Татарського: стало відомо, яку вибухівку могли закласти у статуетку 5.00 5 3
Політика / Росія
18.04.2023 1299
Еще материалы раздела «Росія»