<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
18.04.2023 407

Стало відомо, коли в Києві відбудеться пік паводків

Пік паводків в Києві прогнозують на 22 квітня. В столиці зараз немає аварійних підтоплень.

В Києві зараз немає аварійних підтоплень, проте пік паводків прогнозують на 22 квітня. Пише ТСН. 

Про це повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук.

“Сьогодні по місту Києву ми не маємо аварійних підтоплень. Є підтоплення заплавних територій. Ці території майже кожного року підтоплюються при весняних повенях. Згідно з інформацією Укргідрометцентру, пік весняної повені ми будемо очікувати десь 22 квітня. Також цьогорічна повінь збільшується на 0,5-1 метр у порівнянні з минулими роками”, - наголосив Роман Ткачук.

Він також додав, що наразі є підтопленими острови у парку Муромець, Гідропарк, Труханів острів, Галерна затока, Корчувате, приватні ділянки в районі Осокорків.

Нагадаємо, що через сильні опади та підняття рівня води в річках залишаються підтопленими деякі райони Київщини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, коли в Києві відбудеться пік паводків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
18.04.2023 407
Еще материалы раздела «Столиця»