<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Росія
18.04.2023 563

В Росії укоротив собі віку депутат-кандидат в Госдуму: воював в Україні, отримав поранення та контузю

В російському Барнаулі укоротив собі віку екскандидат в Госдуму РФ. Він провів рік на війні в Україні.

9d1545204554ebaaa30af9f66e630b7e_18.04.23

В Росії укоротив собі віку депутат-кандидат в Госдуму, який провів рік на війні в Україні. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські-телеграм канали.

Як стало відомо, чоловік до війни працював електриком у перинатальному центрі, до цього він намагався просуватися в Госдуму від Барнаульського округу. Проте він так і не зібрав необхідні 13 тисяч підписів.

“У квітні 2022 року чоловік вирушив у зону бойових дій як контрактник, з фронту повернувся лише 2 місяці тому, з контузією та пораненнями. Анатолія виявила родичка — він повісився у себе вдома і, зважаючи на все, після повернення страждав від депресії”, - пише телеграм-канал.

Нагадаємо, що в Росії секретар Ради нацбезпеки РФ Патрушев та начальник Генштабу РФ Герасимов хотіли саботувати воєнні дії, щоб прискорити закінчення війни. Експерти вважають це конспірологічною версією.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії укоротив собі віку депутат-кандидат в Госдуму: воював в Україні, отримав поранення та контузю 5.00 5 2
Політика / Росія
18.04.2023 563
Еще материалы раздела «Росія»