НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
19.04.2023 453

Російський "Газпромбанк" поглиблює зв'язки з індійськими банками, - Reuters

Російський "Газпромбанк" розширив свої зв’язки з банками в Індії, щоб прискорити торгівлю між двома країнами в національних валютах, оскільки РФ цього року стала найбільшим постачальником нафти до Індії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Як зазначає агенство, торгівля між Індією та Росією різко зросла після того, як Захід запровадив санкції проти країни-агресора за її вторгнення в Україну минулого року, що змінило потоки нафти та інших товарів.

"Ми багато працювали над тим, щоб встановити наш рівень партнерства з індійськими банками, і наші представники тут багато працювали. Зараз у нас є інфраструктура, у нас є платежі від банків ... Це набагато краще, ніж було три місяці тому", - сказала заступниця голови правління "Газпромбанку" Олена Борисенко в інтерв'ю Reuters в кулуарах індійсько-російського бізнес-діалогу в Нью-Делі..

"Газпромбанк" є третім за величиною активів кредитором в Росії й ключовим каналом торгівлі російськими енергоносіями.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що державний банк Індії та Bank of Baroda проінформували нафтопереробні заводи, що вони не будуть проводити платежі за нафту, куплену понад встановлений ліміт у 60 доларів.

Також раніше ми писали, що продаж російської нафти до Індії минулого року зріс у 22 рази. Країна стала найбільшим імпортером.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російський "Газпромбанк" поглиблює зв'язки з індійськими банками, - Reuters 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
19.04.2023 453
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»