<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Росія
19.04.2023 392

У Росії відмовляються від традиційних для 9 Травня заходів: скасували хід "Безсмертного полку"

Багато заходів перевели в онлайн-формат.

4e135f2befbe7aab0426349656b66404_19.04.23

У Російській Федерації 9 Травня не проведуть традиційний хіт "Безсмертний полк". Від цього заходу на День перемоги відмовилися не лише у Москві, а й інших російських містах.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди. Пише ТСН. 

За словами депутатки Держдуми РФ Ольга Занко, на території країни-агресорки День Перемоги 2023 року відбуватиметься у змішаному форматі. Так, у регіонах відбудуться очні та онлайн-заходи, присвячені "Великій Вітчизняній війні".

Тим часом Співголова центрального штабу Загальноросійського громадського руху "Безсмертний полк Росії" Олена Цунаєва повідомила, що традиційного ходу "Безсмертний полк" у Росії 2023-го не буде.

Скасування заходів у Росії

У Москві цього року вирішили не проводити традиційні мітинги 1 травня. У сучасній Росії цього дня Свято Весни та Праці. У столиці країни-агресорки заявляють про небезпеку.

В РФ почали скасовувати паради на 9 травня. Роблять це нібито "з міркувань безпеки". Зокрема, про те, що на День перемоги не буде парадів заявили вже у Курську, Бєлгороді та в анексованому Криму.

Британські розвідники пояснюють скасування парадів у прикордонних регіонах, але їхнє проведення далеко від кордону з Україною, комунікаційною проблемою для Кремля. Російський президент-диктатор Володимир Путін формулює "спеціальну військову операцію" у дусі радянського досвіду Другої світової війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії відмовляються від традиційних для 9 Травня заходів: скасували хід "Безсмертного полку" 5.00 5 2
Політика / Росія
19.04.2023 392
Еще материалы раздела «Росія»