<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
19.04.2023 453

Данілов про контрнаступ і допомогу союзників: "Ніхто не почне діяти непідготовленим"

Посадовець повідомив, шо іноді офіційні представники країн-союзників "обіцяють одне, а роблять зовсім інше".

efd94c488c0eff1c88a28631093c9c77_19.04.23

Україна розпочне контрнаступ, коли буде готова, а досягнення необхідного рівня військової готовності є лише питанням часу. Пише ТСН. 

Про це секретар РНБО України Олексій Данілов повідомив в інтерв'ю The Associated Press.

Він зазначив, що союзники держави допомагають їй досягти необхідного для початку наступу рівня технічного оснащення. Так, Україні надають важку бронетехніку та боєприпаси.

Однак Данілов висловив розчарування, сказавши, що іноді офіційні особи з країн-союзників "обіцяють одне, а роблять зовсім інше".

"Якщо ми не готові, то ніхто не почне діяти непідготовленим", – наголосив секретар РНБО.

Він також прокоментував витік таємних документів Пентагону і повторив слова інших українських офіційних осіб, які заявили, що не вважають це серйозними проблемами для майбутніх наступальних операцій.

Нагадаємо, раніше Данілов заявляв, що Україна перед майбутнім контрнаступом отримує зброю від партнерів, однак є певні затримки. Він також інформував, що не всі партнери відгукнулися.

Зауважимо, за словами міністра оборони Олексія Резнікова, Захід не надає Україні все необхідне озброєння через "догму", яка давно втратила актуальність – не провокувати Росію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов про контрнаступ і допомогу союзників: "Ніхто не почне діяти непідготовленим" 5.00 5 1
Політика / Україна
19.04.2023 453
Еще материалы раздела «Україна»