<
НОВИНИ ДНЯ: "Чорна бухгалтерія" та мовчання порнозірки: Трампа визнали винним за всіма 34 пунктами звинувачення  Трамп обрав собі радника на випадок повернення до Білого дому: цікаві деталі від WSJ  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правил  Чекати на спеку? Синоптик розповіла про погоду на 31 травня та в перші дні літа  Новий міністр оборони РФ Бєлоусов приречений на поразку: у The Hill пояснили чомувсі новини дня
19.04.2023 560

Українці можуть повернути кошти за квитки в купе і плацкарти, але є умова

"Укрзалізниця" оновила правила повернення коштів за квитки. Тепер пасажиру повертатимуть повну вартість за купе і половину вартості плацкарта.

dscf0157_650x410_19.04.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Мінреінтеграції.

"Правда, за умови, якщо він поверне квиток у касі або онлайн не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Ще донедавна це було можливо лише за 9 годин", - йдеться в повідомленні.

Також повертатимуть повну вартість квитка, навіть якщо ви запізнилися на поїзд (окрім квитка на плацкарти).

"Раніше компанія компенсувала лише 10% від ціни. Скористатися такою можливістю можна протягом першої години й тільки у касі", - додали у відомстві.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" оновила правила повернення квитків. Тепер можна повернути повну вартість квитка навіть після відправлення поїзда.

Нагадаємо, з 8 квітня між Краматорськом та Львовом почав курсувати новий потяг. "Укрзалізниця" запустила рух №104/103.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українці можуть повернути кошти за квитки в купе і плацкарти, але є умова 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
19.04.2023 560
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»