<
НОВИНИ ДНЯ: Що принесе літо. Прогноз погоди на вихідні 1−2 червня  Падіння цін. Скільки коштує орендувати квартиру в Києві напередодні літа  Ринок нелегальних сигарет може досягнути половини ринку: експерт назвав умову  Фінансовий гороскоп на червень 2024 року  В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозами  Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже вліткувсі новини дня
Політика
Україна
20.04.2023 653

"Певні дії вже відбуваються" – Маляр про контрнаступ ЗСУ

Ганна Маляр наголосила, що Збройні сили не оголошуватимуть дату контрнаступу.

82d6bf625335b3d90df80b1043bac302_20.04.23

Міністерство оборони не оголошуватиме про початок контрнаступу Збройних сил України, однак певні дії на фронті вже відбуваються. Пише ТСН. 

Про це в ефірі національного телемарафону розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, пише "Укрінформ".

"Не буде такого дня, коли Збройні Сили скажуть: Завтра починаємо контрнаступ. Це неможливо в умовах війни, тому що це секретна інформація. Це плани Збройних сил, які ми не маємо права в публічному просторі обговорювати, в тому числі й самі військові їх не обговорюють", - наголосила вона.

Однак, за словами Маляр, певні контрнаступальні дії вже відбуваються.

"Говорити вузько про контрнаступ – це некоректно. Тому що це величезний комплекс різних дій та заходів, які зараз здійснюють ЗСУ. Насамперед підготовка людей до комплексу дій. І до оборонних, і до наступальних, але все разом можна назвати заходами контрнаступальними", - додала заступниця голови МОУ.

Маляр також пояснила, що рішення про контрнаступальні дії ухвалюються за дуже короткий термін, а не за місяць, чи за два або за пів року. А військове керівництво має декілька планів, з яких обиратиме з урахуванням ситуації.

Нагадаємо, у секретних документах Пентагону ЗМІ знайшли дату початку контрнаступу Збройних сил України – 30 квітня.

У США наголосили, що наступні тижні та місяці будуть критичними для України.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Певні дії вже відбуваються" – Маляр про контрнаступ ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
20.04.2023 653
Еще материалы раздела «Україна»