<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати запечені млинці під соусом бешамель: цікавий рецепт з Instagram  Не Росія розпочала війну в Україні: Путін зробив цинічну заяву  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Штурм Києва на початку війни: Путін ошелешив брехнею про плани Кремля  Рецепт паштету з курячого філе  Метеорологи б'ють на сполох через похолодання в Тихому океані: як Ла-Нінья змінить погоду влітку  Удари ЗСУ по системах ППО можуть зробити Крим непридатним для армії РФ, - ISWвсі новини дня
Політика
Україна
20.04.2023 435

Генсек НАТО Столтенберг прибув до Києва

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прибув до Києва. Керівника альянсу зафіксували в центрі столиці України вранці 20 квітня журналісти Kyiv Independent.

Столтенберга помітили на Михайлівській площі в центрі Києва під час вшанування загиблих українських воїнів. Водночас офіційно візит керівника Альянсу ще не підтверджували.

Візит генерального секретаря НАТО до України відбувається напередодні зустрічі міністрів оборони країн-союзниць України у форматі «Рамштайн» на військовій базі США в Німеччині 21 квітня.

Україна очікує домовитись про отримання від партнерів  додаткових засобів протиповітряної оборони, у тому числі бойових літаків, броньованої техніки та снарядів для важкої артилерії 155 калібру, а також засобів радіоелектронної боротьби.

Напередодні Столтенберг закликав союзників «робити навіть більше», для забезпечення України, оскільки військова допомога буде мати вирішальне значення для того, щоб допомогти українцям повернути позиції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Генсек НАТО Столтенберг прибув до Києва 5.00 5 1
Політика / Україна
20.04.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»