<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Росія
21.04.2023 1036

В Росії відправили у відставку командувача Тихоокеанського флоту після раптової перевірки

Тепер адмірал займеться "патріотичним" вихованням росіян.

a7565a3b0b96506347c907d853863ec4_21.04.23

В Росії відправили у відставку командувача Тихоокеанського флоту адмірала Сергія Авакянця після проведеної раптової перевірки флоту. Пише ТСН. 

Про це заявив повноважний представник президента у Далекосхідному федеральному окрузі РФ Юрій Трутнєв, повідомляють російські засоби масової пропаганди.

Трутнєв також повідомив, що після звільнення з посади Авакянц очолить штаб, який куруватиме центри військово-спортивної підготовки та "патріотичного" виховання.

Зауважимо, що адмірал Авакянц очолював Тихоокеанський флот від травня 2012 року.

Нагадаємо, 14 квітня в Росії оголосили про початок раптової перевірки на Тихоокеанському флоті. Так, флот було піднято за тривогою в повному складі і розпочато приведення у вищий ступінь боєготовності.

17 квітня про перевірку флоту президентові РФ Володимиру Путіну відзвітував міністр оборони Сергій Шойгу. Зокрема, він доповів, що в межах перевірки було відпрацьовано питання готовності до застосування зброї стратегічними ракетними підводними човнами.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії відправили у відставку командувача Тихоокеанського флоту після раптової перевірки 5.00 5 2
Політика / Росія
21.04.2023 1036
Еще материалы раздела «Росія»