<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Росія
22.04.2023 356

Відразу в гості приїдуть. Росіянка поскаржилась на закони, які заборонять говорити про армію РФ

Дружина російського військового у телефонній розмові з ним поскаржилась на нові закони, через які їй може загрожувати тюремне ув'язнення.

_rossiya_sanktsii_unian_825974_75_1300x820_8_1300x820_4_650x410_22.04.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на перехоплення Головного управління розвідки України.

"Я тобі кажу "про дискримінацію російської армії, або ще чогось там, або висвітлення тих дій, які там відбуваються", так, карається законом до 12 років ув'язнення", - говорить вона.

Вона розповідає, що тепер боїться говорити зі знайомими, адже вони можуть не так її зрозуміти та "повідомити в органи". За словами жінки, тепер необхідно детально перевіряти свої дописи у соцмережах. Вона боїться, що за кожне неправильне слово або поставлений лайк її арештують.

"Якщо я ще сусідові хоч кому-небудь скажу що-небудь таке... а той просто візьме кому-небудь скаже в органи, що я така не хороша - до мене в гості приїдуть", - розповіла вона.

Раніше ми писали, що жителі російської Кубані почали отримувати від ПВК "Вагнера" листи із закликами приєднатися до лав найманців.

Нагадаємо, аналітики ISW вважають, що у битві за Бахмут "вагнерівці" втратили свої найкращі підрозділи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Відразу в гості приїдуть. Росіянка поскаржилась на закони, які заборонять говорити про армію РФ 5.00 5 2
Політика / Росія
22.04.2023 356
Еще материалы раздела «Росія»