<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Світ
22.04.2023 435

Росія перебільшує вплив погоди на перебіг ситуації на фронті - розвідка Британії

Росіяни перебільшують важливість стану ґрунту.

95530d76bec80dc36dc3d29bf17f708a_22.04.23

Російські інтернет-видання піднімають бойовий дух своїх військ перед контрнаступом ЗСУ за допомогою пропаганди. Пише ТСН. 

Про це інформує  Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Розвідка зазначає, що росіяни перебільшують важливість стану ґрунту.

Прикметно, що саме сильний бруд, ймовірно, сповільнить операції обох сторін війни.

Попри це, розвідка Британії вважає, що роспропаганда значно перебільшує загальний вплив бруду на українські сили в рамках інформаційної операції. Все це робиться задля підняття бойового духу окупантів та підриву прихильників України у світлі очікуваного українського контрнаступу.

"Можна очікувати, що стан ґрунту покращиться найближчими тижнями. Мінна загроза, ймовірно, продовжує залишатися важливішим фактором, що обмежує маневри військових бездоріжжям", - зазначають у Міноборони Британії.

Нагадаємо, російські війська змінюють тактику масованих ракетних ударів по Україні: наразі вони зробили перерву і накопичують сили для атак на важливі для контрнаступу ЗСУ цілі.

Тим часом західні партнери України вже підготували понад 60 тис. українських військових, і більшість повернуться вже у травні-червні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія перебільшує вплив погоди на перебіг ситуації на фронті - розвідка Британії 5.00 5 1
Політика / Світ
22.04.2023 435
Еще материалы раздела «Світ»