<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.04.2023 407

Синоптики розповіли, яка погода чекає на киян у травні

Цього року травень порадує киян теплом, проте погода буде нестабільною.

Травень 2023 у Києві буде теплим і скупим на опади. Про це свідчать дані світового погодного сервісу Wisemeteo. Пише УНІАН. 

Згідно з прогнозом, опадів у столиці буде небагато, найбільше - в останній декаді місяця. Також в травні очікується нестабільна і мінлива погода.

Часом температура коливатиметься від 6°C до 19°C. Середня температура за місяць становитиме 15°C, потім до кінця місяця поступово підвищиться і поступиться місцем новому сезону.

Як повідомляється, погода навесні в Києві вцілому очікується прохолодню та з великою кількістю опадів.

Коли в Україні потеплішає - прогноз синоптика

За словами відомого синоптика Наталії Діденко, найближчими днями в Україні збережеться прохолодна і навіть холодна погода.

Так, сьогодні, 21 квітня, в більшості областей України пройдуть невеликі і помірні дощі. Опади, за словами синоптика, супроводжуватимуться поривчастим вітром, можливі навіть штормові пориви 15-20 м/с. У Київській області, за її прогнозом, повітря прогріється лише до +8...+12 градусів.

Відчутне тепло в Україну почне заходити в самому кінці тижня. "Потепління відчутне в Україні очікується в неділю-понеділок", - сказала Наталія Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики розповіли, яка погода чекає на киян у травні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.04.2023 407
Еще материалы раздела «Суспільство»