НОВИНИ ДНЯ: В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
22.04.2023 1206

На скільки зменшилась кількість магазинів у Києві за рік

За 2022 рік кількість продовольчих та непродовольчих торгових закладів у Києві скоротилася на 6% та становить 7168 підприємств.

Про це повідомив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Володимир Костіков.

За його словами, з ринку пішли 430 торгових точок, але бізнес поступово пожвавлюється.

«Минулого року щотижня у столиці проводилося близько 52 ярмарків. Загалом було проведено 1861 ярмарок, на якому реалізовано понад 18 тисяч тонн сільськогосподарської продукції та інших продовольчих товарів. За зведеними даними, участь у таких ярмарках взяли майже 54 тисячі суб'єктів господарювання», - наголосив Костиков.

Крім того, протягом 2022 року Департамент забезпечив фінансово-кредитну підтримку суб'єктам малого підприємництва столиці. Також було підписано додаткові угоди до договорів про співпрацю з 12 банками, погоджено компенсацію відсотків 57 позичальникам на суму 12,74 млн грн, які отримали кредити на суму понад 600 мільйонів гривень.

Оценка материала:

5.00 / 2
На скільки зменшилась кількість магазинів у Києві за рік 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
22.04.2023 1206
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»