<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.04.2023 567

Відомий український ведучий здійснив камінгаут

Ваня Рассел офіційно заявив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

5a711307ad60214f242be2ce393d2ab4_23.04.23

Відомий український ведучий та блогер Ваня Рассел офіційно здійснив камінгаут. Пише ТСН. 

Знаменитість зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації у своєму новому відео на YouTube-каналі. Випуск блогер присвятив темі ЛГБТ в українському шоубізнесі.

Серед зіркових представників, що вже здійснили камінгаут, він пригадав співака MELOVIN, який відкрито бореться за права ЛГБТ-спільноти в Україні, Олега Машуковського, Володимира Завадюка та інших.

Як зізнався Ваня Рассел, поштовхом до відвертого зізнання став прикрий інцидент, що  стався з воїном ЗСУ Павлом Лагойдою, який є відкритим ЛГБТ-представником. Павлу та його матері погрожували невідомі підпалити будинок безпосередньо через його орієнтацію.

Сміливість нашого захисника надихнула блогера здійснити свій камінгаут і підтримати людей, яким важко зізнатися навіть близькому оточенню в нетрадиційній орієнтації.

"Я також хочу проявити сміливість та підтримати людей, які просто хочуть бути щасливими, підтримати українських військових, які відкрито заявляють про свою орієнтацію та не бояться осуду інших. Я заявляю, що я є також представником ЛГБТ- спільноти", - відкрито заявив Ваня Рассел.

Нагадаємо, що не так давно камінгаут здійснив продюсер проєктів "Голос країни"  та "Танці з зірками" Володимир Завадюк. Він зізнався, що в нього є бойфренд, з яким вони вже живуть разом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Відомий український ведучий здійснив камінгаут 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.04.2023 567
Еще материалы раздела «Суспільство»