<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
24.04.2023 692

У центрі Києва "любителям форсажу" нагадали про війну - роздали повістки

Поліція нагадала "любителям форсажу" про війну.

6a4ed94335a45932c6a58ec310a6a3cb_24.04.23

У Києві представники військкомату роздавали повістки на зборах "дрифтерів". Пише ТСН. 

Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

За його словами, це чергове нагадування для "любителів форсажу", а також тих, хто й надалі не усвідомлює, що в країні війна.

"Мені здається, що суспільство давно вже сказало своє слово, щодо прийнятної поведінки під час війни. І я зараз не говорю про те, що зовсім не можна кави випити або пообідати/повечеряти в якомусь закладі. В цілому, ми й воюємо, щоб люди могли нормально жити. Але всьому є межі. Заганяти заряджені тачки в самісінький центр міста, ревіти там моторами, дріфтувати вулицями - то вже називається фарс під час війни. А біля цих заряджених моторів крутяться молодчики, які за віком і станом здоровʼя могли б, наприклад, тримати автомат", - зазначив Білошицький.

Білошицький наголосив, що поліція неодноразово попереджала про неприпустимість подібних зборів та притягували до відповідальності організаторів, але дарма.

"Отож, цього разу ми запросили на захід воєнкомів. Які, своєю чергою, "запрошували" форсажників. Але. Щоб пацани "не розстраювались", є гідний лайфхак: автомат теж можна прокачати і протюнити", - зауважив Білошицький.

Як повідомлялося, юрист Владислав Юрчак розповів, що в Україні військовим комісарам дозволили вручати повістки незалежно від місця проживання потенційних призовників. А тому вручення повісток на блокпостах є законним рішенням.

Оценка материала:

5.00 / 2
У центрі Києва "любителям форсажу" нагадали про війну - роздали повістки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
24.04.2023 692
Еще материалы раздела «Столиця»