<
НОВИНИ ДНЯ: "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травнявсі новини дня
Політика
Світ
25.04.2023 348

Естонський генерал розказав, що гарантує остаточне припинення російської агресії проти України

Росія принизливо програє війну українцям, над якими насміхалась та принижувала і вона це просто так не залишить.

1164d1a9ff5b9ef9d3cf26da15ea9e60_25.04.23

Російська війна проти України завершиться лише тоді, коли Росія розпадеться на кілька невеликих держав. Пише ТСН. 

Про це заявив головнокомандувач Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, інформує err.

Він зазначив, що російські агресори самі довели українців до того, що тепер вони не можуть зупинитись поки не виженуть загарбників за кордони 1991 року

Він заявив, що росіяни чудово бачать, як вони програють війну українцям, над якими дуже довго насміхалися та принижували у своїх ЗМІ. Тепер вони не зможуть просто так з цим змиритись та знову підуть десь "себе показувати".

"В цьому відношенні я не бачу, щоб цей конфлікт закінчився, поки Росія повністю не зміниться", - сказав Херем.

Він заявив, що тільки розпад Росії гарантує остаточне припинення війни.

"Це більше не повинна бути Росія, це не повинна бути велика і могутня країна, яка вважає, що має право робити все. Росія повинна розпастися на маленькі держави, які не матимуть так багато влади та амбіцій", – пояснив Херем.

Крім того, він додав, що наразі Естонія стає схожою на Ізраїль в тому сенсі, що її сили оборони завжди готові до того, що щось може статися.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Естонії Ханно Певкур заявив, що до "реального" контрнаступу українських військових пройде ще близько місяця, або два, адже зараз ЗСУ заважає дощова погода.

Крім того, ми раніше інформували, що колишній спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер зауважив, що світ переоцінив військовий потенціал Росії і натомість недооцінив можливості України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Естонський генерал розказав, що гарантує остаточне припинення російської агресії проти України 5.00 5 2
Політика / Світ
25.04.2023 348
Еще материалы раздела «Світ»