НОВИНИ ДНЯ: Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву  Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготування  Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сходівсі новини дня
24.04.2023 399

У КМДА обговорюють можливість продовження червоної гілки метро

Київська міська адміністрація обговорює з Кабінетом міністрів можливість продовження червоної гілки метрополітену до Биківні через створення там Національного військового меморіального кладовища.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

За його словами, міська влада розглядає декілька варіантів: окремий маршрут автобуса, але завдання ставиться більше — аж до продовження лінії метрополітену, за умови наявного фінансування.

«Поки що ми говоримо про те, що від станції метро Лісова, де буде приведена до ладу певна інфраструктура, рухатиметься шатл, спеціально під цей об'єкт», — заявив Пантелеєв.

Оценка материала:

5.00 / 1
У КМДА обговорюють можливість продовження червоної гілки метро 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.04.2023 399
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»