НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Анонси
Конфы
25.04.2023 1406

Росія накопичує ракети: Буданов розповів, які цілі будуть під загрозою ударів

Росія-агресорка призупинила масовані ракетні удари по Україні та накопичує їхні запаси.

4a6176c03a3d0bd28b9df02b27a8c4c3_25.04.23

Очільник ГУР Кирило Буданов розповів, що Росія наразі призупинила ракетні обстріли України, аби накопичити їхній резерв для зриву наступальної операції Збройних сил України.

Про це він сказав у інтерв'ю "РБК-Україна". Пише ТСН. 

"Здебільшого вони будуть бити по угрупованнях військ, які будуть формуватися", - зазначив він.

Голова ГУР також розповів, чи варто очікувати чергових масованих ударів по енергетичній інфраструктурі восени 2023 року.

"Переходимо до сухої статистики. До осені, якщо вони не будуть витрачати жодної ракети, у них буде певна кількість ракет – менша, ніж та, з якою вони входили в ці ракетні атаки – але досить значна. Але цього не станеться, тому що вони планують використати ці ракети зараз", - резюмував Кирило Буданов.

Нагадаємо, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що росіяни перейшли на більш бюджетний варіант для атак – ворог почав застосовувати керовані авіабомби.

Юрій Ігнат також зазначив, що до осені Росія не зможе накопичити навіть третину того ракетного потенціалу, який у неї був до масованих ракетних обстрілів України минулої осені і взимку. Росія буде намагатися отримати якісь додаткові системи з інших країн.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія накопичує ракети: Буданов розповів, які цілі будуть під загрозою ударів 5.00 5 2
Анонси / Конфы
25.04.2023 1406
Еще материалы раздела «Конфы»