НОВИНИ ДНЯ: У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву  Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготування  Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — оглядвсі новини дня
Політика
Україна
25.04.2023 509

Прихід ЗСУ до Криму: Буданов розповів, якою буде реакція Кремля

Кирило Буданов вважає, що пропагандисти РФ вже готові до приходу українських військових до Криму.

b36077016ab98d00828d3e6068524460_25.04.23

Очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов вважає, що у російських пропагандистів вже готова методичка про те, як пояснювати росіянам втрату Криму після приходу туди Збройних сил України. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

Очільник розвідки нагадав, що втрату Херсона росіянам піднесли, як щось буденне, і навіть показали "певні плюси" від цього.

"Їхній пропаганді треба віддати належне, якщо у ворога і є щось гарне. Болісно це визнавати, але треба сказати: їхня пропагандистська машина під час втрати Херсона максимально ефективно себе показала. Вони показали втрату Херсона – а це був найбільший здобуток так званої "спеціальної воєнної операції" – просто як буденну справу. Причому вивернули це так, що це в принципі ще й гарна річ була для них. Тобто вони вже все напрацювали. Моделі по тому, як висвічувати новини під час подій у Криму – всі вони вже є, вони нам чудово відомі. Повірте, вони спрацюють на їх суспільство", - пояснив Буданов.

Кирило Буданов також зауважив, що Росія зараз – це тільки умовна федерація. "Це по суті була унітарна держава, а зараз це все стало царством по факту".

Оценка материала:

5.00 / 2
Прихід ЗСУ до Криму: Буданов розповів, якою буде реакція Кремля 5.00 5 2
Політика / Україна
25.04.2023 509
Еще материалы раздела «Україна»