<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.04.2023 341

ООН викупить у Євросоюзу надлишки українського зерна

Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП) готова забрати у Євросоюза надлишки українського зерна, через які у фермерів на ринках Східної Європи виникли проблеми. Організація доставити цю продукцію до країн, які цього найбільше потребують.

Про це заявив директор Глобального офісу ВПП у Брюсселі та Берліні Мартін Фрік, пише Politico.

«Доставка зерна деяким із найбідніших людей у світі має вирішальне значення в умовах цієї глобальної продовольчої кризи. Ми транспортуємо зерно з України через Чорне море і готові працювати з Європейською комісією та державами-членами, щоб знайти рішення», — повідомив Фрік.

Він зазначив, що ВПП має досвід вирішення складної логістики переміщення великих обсягів до країн, які цього потребують.

Оценка материала:

5.00 / 1
ООН викупить у Євросоюзу надлишки українського зерна 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
26.04.2023 341
Еще материалы раздела «Економіка»