<
НОВИНИ ДНЯ: Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!  Теплий початок літа: Укргідрометцентр дав прогноз на червень  Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську технікувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.04.2023 904

Андрій Данилко став на захист Руслани, яку не запросили виступити на "Євробаченні-2023"

Артист не розуміє, за якими критеріями відбирали зірок.

7e21cd3150ea80cdc184850b37dfd0f2_27.04.23

Український шоумен Андрій Данилко, відомий за своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, висловився про скандал зі співачкою Русланою, яку не запросили заспівати на шоу "Євробачення-2023". Пише ТСН. 

За словами артиста, не запросити переможницю конкурсу 2004 року було дуже дивно. Тим паче, що серед запрошених зірок є ті, як жодним чином не пов'язані з "Євробаченням".

"Я не розумію, як проходив цей відбір. Принцип який? При всій повазі. Я не розумію, чому є Alyona Alyona, а немає Руслани? Повинна ж бути якась схема. Хоча, як на мене, хай всі беруть участь. Наскільки я чув, то її запрошували, Руслану, на якісь заходи в рамках Євробачення... Вони ж не можуть одне і теж показувати кожного року. Звичайно, ти виграла у 2004 році... Звичайно, всіх не можуть, напевно. Але, я кажу. Те, що мені дуже незрозуміло, це коли беруть участь люди, які до цього не мали жодного відношення. А ті, які мали відношення, м'яко кажучи, привезли "Євробачення" в Україну, вони не беруть участь. Для мене це дивно", - сказав Данилко в інтерв'ю УНІАН.

Артист пригадав, як свого часу з ним також сталася неприємна ситуація. 2017 року, коли Україна приймала конкурс, його також не запросили виступити, а відзняті з ним ролики не взяли в ефір.

"Ми знімалися у роликах на Хрещатику. Які, до речі, у нас і, на той час, в РФ, не показали. Бо коли показували ці ролики, йшла реклама. Я думаю: "Для чого це? Стільки грошей"... Дві фрази ми щось там сказали", - пригадав Данилко.

Нагадаємо, що співачка Руслана поскаржилася, що організатори "Євробачення-2023" не запросили її заспівати на сцені шоу у Ліверпулі. Своєю чергою оргкомітет заявив, що співачка все ж буде задіяна в низці форматів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Андрій Данилко став на захист Руслани, яку не запросили виступити на "Євробаченні-2023" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.04.2023 904
Еще материалы раздела «Суспільство»