<
НОВИНИ ДНЯ: Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дождивсі новини дня
Політика
Європа
27.04.2023 791

У Румунії відповіли Медведєву на його закиди про "претензії Бухареста" на "шматочок України"

Такі заяви з Москви називають пропагандою.

d7d3c7c978f98ac08eb260502a7cad9b_27.04.23

Румунський міністр закордонних справ Богдан Ауреску відреагував на регулярні закиди заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Мєдведєва про "розподіл території України" між сусідніми країнами. Пише ТСН. 

Своє обурення Ауреску написав у Twitter.

Заяви поплічника диктатора Путіна про територіальні претензії Бухареста до Києва - "слабка" пропаганда.

"Колишній президент Росії Мєдведєв каже, що Румунія та інші сусідні з Україною країни "мріють" отримати "шматочки" її території. Так невдало й помилково! Румунія повністю підтримує територіальну цілісність України та її зусилля виграти огидну агресивну війну проти неї!", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у березні 2023-го депутатка румунського парламенту Діани Шошоаке ініціювала анексію частин України. До парламенту Румунії внесено законопроєкт, який вимагає “повернути” до складу цієї держави деякі південні регіони України.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Румунії відповіли Медведєву на його закиди про "претензії Бухареста" на "шматочок України" 5.00 5 2
Політика / Європа
27.04.2023 791
Еще материалы раздела «Європа»