<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
28.04.2023 682

У Мережі опублікували відео бойового чергування ЗРК Patriot в Україні

Західна система захищає українське небо від квітня 2023 року.

bea8790ab24501a3583637f23a8d3de5_28.04.23

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук показав відео бойового чергування ЗРК Patriot в Україні. Пише ТСН. 

Відповідне відео було оприлюднено у Telegram Миколи Олещука.

"Із квітня 2023 року ЗРК "Patriot" – на бойовому чергуванні в Україні! Сучасна західна техніка має свої особливості, але наші захисники неба швидко її опановують, і вже готові нищити російського окупанта! Командир дивізіону дозволив мені дещо протестувати "Patriot". Дякую, Артеме, давно мріяв це зробити!" - написав Олещук.

Крім того, генерал висловив подяку західним партнерам, керівництву держави та військам за те, що Україна нарешті отримала зброю проти ворожої "балістики".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната наголошує, що системи протиповітряної оборони Patriot не раціонально використовувати проти ракет С-300.

Крім того, раніше Юрій Ігнат заявляв, що системи ППО не можуть покрити всю територію України, тому альтернативою стають мобільні вогневі групи зі стрілецькою зброєю чи кулеметами.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Мережі опублікували відео бойового чергування ЗРК Patriot в Україні 5.00 5 3
Політика / Україна
28.04.2023 682
Еще материалы раздела «Україна»