<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
Політика
Світ
28.04.2023 460

Дмитро Нагієв обережно заговорив про війну в Україні та висловився про "вставання росіян з колін"

Актор у властивій йому манері поділився своїми думками з приводу того, що нині відбувається.

9428c707bccbccf899456276efa53ea6_28.04.23

Російський актор Дмитро Нагієв обрав мовчазну поведінку щодо війни в Україні, яку вороже розв'язала Росія. Пише ТСН. 

Однак знаменитість натяками дає зрозуміти, як насправді ставиться до російського вторгнення в українські міста та селища. От, до прикладу, нещодавно Нагієв дав інтерв'ю російським пропагандистам. Під час розмови артист заявив, що не може дивитися фільми з глибоким змістом, адже в реальному житті відбуваються набагато серйозніші речі. Говорячи про "серйозні речі" артист, ймовірно, мав на увазі війну в Україні.

"Зараз я з великими зусиллями змушую себе дивитися серйозне, глибоке кіно, тому що навколо все так серйозно і глибоко, що іноді складно з цієї глибини виринути, щоб зробити ковток повітря", - прокоментував актор.

Нагієв також висміяв наративи російських пропагандистів, що "Росія от-от встане з колін". За словами актора, ці слова викликають у нього лише усмішку, адже він занадто давно чує вже цю фразу.

"Мене завжди дивувало, що ми безперервно перебуваємо у стані вставання з колін, зокрема й у галузі кінематографа. Тобто ми завжди трохи зігнуті. Цей перманентний період вставання — настільки затяжний, що викликав і викликає в мене лише усмішку", - зазначив Нагієв.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни Дмитро Нагієв жодного разу відкрито не висловив свою позицію щодо російського вторгнення. Однак своїми красномовними дописами в Instagram артист натякає, що насправді проти війни. От нещодавно знаменитість показався у синьо-жовтій куртці, що викликало в росіян істерику.

Також у січні цього року актор відмовився вести російську музичну премію "Муз-ТВ". Артист говорив тоді, що "настане час і вони нагородять дійсно вартих".

Тим часом колега Нагієва – Дмитро Назаров – теж натякнув, що актор не підтримує загарбницьку політику путіна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дмитро Нагієв обережно заговорив про війну в Україні та висловився про "вставання росіян з колін" 5.00 5 2
Політика / Світ
28.04.2023 460
Еще материалы раздела «Світ»