<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2023 904

У Криму окупанти наказали «верхівці» російських держпідприємств готуватися до евакуації

Росіяни у Криму вже пакують валізи, а свою майбутню втечу маскують під "оплачувану відпустку".

372e427aa736726b07383e380591f830_30.04.23

Керівництво представництв російських держкомпаній у тимчасово окупованому Криму отримало вказівку готуватися до евакуації. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що відповідна інформація надходить як з державних банків, так і з Кримської залізниці, що свідчить про комплексні заходи з підготовки. Зокрема, евакуюватись мають не лише представники "верхівки", але й їх родини. Росіяни маскують це під "оплачувану відпустку".

Нагадаємо, раніше окупаційна влада півострова направила повідомлення районним ватажкам окупантів готувати укриття на випадок виникнення “загроз”. Зокрема, такі роботи проводили в Алупці.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Криму окупанти наказали «верхівці» російських держпідприємств готуватися до евакуації 5.00 5 2
Політика / Україна
30.04.2023 904
Еще материалы раздела «Україна»