<
НОВИНИ ДНЯ: Винищувачі F-16 скоро доправлять в Україну, - прем'єр Данії  Грози і спека: якою буде погода в Україні 2 червня  Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червнявсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2023 352

Попри "бабовну" та атаки безпілотників окупанти мріють про відкриття курортного сезону у Криму

Окупапти заявили про відкриття курортного сезону на тимчасово окупованому півострові.

b36077016ab98d00828d3e6068524460_30.04.23

Поки Збройні сили України готуються до контрнаступу та звільнення українського Криму, колаборанти мріють про черговий курортний сезон на окупованому півострові та заявили про нібито готовність приймати туристів. Пише ТСН. 

Про це сказав так званий міністр курортів та туризму Вадим Волченко.

"Крим абсолютно спокійно, у штатному режимі, готується до травневих свят та майбутнього сезону, це стосується туристичної інфраструктури, пляжних територій. Поки що, через погодні умови, вони будуть задіяні на південному березі Криму, але готові до 1 червня будуть абсолютно на території всього півострова… готелі та інфраструктура здивують наших гостей у сезоні 2023 року", - помріяв окупант.

Так званий міністр впевнено робить гучні заяви попри те, що останнім часом у Криму відбувається "бавовна". До прикладу, ц ніч проти 29 квітня у Севастополі спалахнув резервуар із паливом.

Не підкріплюють слова Волченка також дії верхівки російських держпідприємств – їхнє керівництво отримало вказівку готуватися до евакуації.

Президент України Володимир Зеленський також заявив, що український контрнаступ передбачає звільнення ЗСУ тимчасово окупованого Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Попри "бабовну" та атаки безпілотників окупанти мріють про відкриття курортного сезону у Криму 5.00 5 1
Політика / Україна
30.04.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»