НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2023 435

Після "бавовни" в Севастополі на Кримському мосту утворилися затори

В тимчасово окупованому Севастополі 29 квітня прогриміла "бавовна". Після цього налякані окупанти ринули з Криму.

5c3ed52565717b1f0e64588a79f88cd1_30.04.23

У тимчасово захопленому Криму 29 квітня пролунали вибухи. В Севастополі спалахнула нафтобаза. Після інциденту налякані окупанти почали тікати до Росії. Пише ТСН. 

Про це повідомляють кримські телеграм-канали.

Так, перед Керченським мостом утворився величезний затор на виїзд з Криму. Дехто навіть повиходив з авто чекати на вулиці своєї черги потрапити до РФ.

Крім того, після вибухів з Криму вилетів російський урядовий борт Ту-204-300. Про це свідчать дані порталу Flightradar. Однак напрямок, куди він летить, не вказується.

Як зазначає видання "Крым.Реалии" спеціальний льотний загін "Россия" - підприємство, що забезпечує перевезення повітряним транспортом посадовців РФ та інших важливих осіб спецслужб Росії або ЗС РФ, підпорядковане Управлінню справами президента РФ.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 29 квітня, у тимчасово окупованому українському Севастополі сталася "бавовна". У мікрорайоні Козача Бухта спалахнув резервуар із паливом.

Згодом окупанти поскаржилися, що ситуація відповідає четвертому рівню складності за п'ятибальною шкалою, і нафтобаза горітиме ще довго.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після "бавовни" в Севастополі на Кримському мосту утворилися затори 5.00 5 2
Політика / Україна
30.04.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»