<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2023 392

"Губернатор" Севастополя не зміг порахувати БПЛА, які вдарили по нафтобазі

Гауляйтер Севастополя заплутався у кількості "українських" безпілотників.

96b89988af2b6270a7edfa77d451d297_30.04.23

Так званий губернатор тимчасово окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що нафтобазу у Севастополі 29 квітня атакували не два, а один "український" безпілотник. Пише ТСН. 

Про це пише УНІАН.

Так, за його словами, другий безпілотник було нібито уражено за допомогою стрілецької зброї. А його уламки знайдено на березі поруч з терміналом.

Також, за словами Развожаєва, пожежа у Севастополі повністю ліквідована.

Пожежа у Севастополі 29 квітня

У ніч проти 29 квітня у Севастополі спалахнув резервуар із паливом.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що пожежа є спланованою та підготовленою, оскільки резервуари самі по собі не загоряються.

Сенаторка Ради Федерації РФ Ольга Ковітіді закликала до "жорсткого рішення та дій" щодо нейтралізації Одеси як військової бази України та знищення нафтоналивних сховищ через пожежу у Севастополі.

А так званий міністр курортів та туризму Вадим Волченко розмріявся про курортний сезон у Криму попри "бавовну" та атаки безпілотників.

Речник об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський записав кумедне відео, у якому прокоментував "бавовну" в Криму через пожежу на нафтобазі у Севастополі.

Після вибухів у Севастополі Дмитро Медведєва пообіцяв Києву "акти відплати".

За даними ГУР України, у Севастополі було знищено близько десяти резервуарів з нафтопродуктами. Їхня загальна ємність становить близько 40 тисяч тонн. Там також назвали у НП у місті "карою Божою за жертви в Умані".

Після "бавовни" в Севастополі на Кримському мосту утворилися затори.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Губернатор" Севастополя не зміг порахувати БПЛА, які вдарили по нафтобазі 5.00 5 2
Політика / Україна
30.04.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»