НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2023 467

"Впаде весь фронт": Пригожин заявив, що "вагнерівці" будуть відступати з Бахмута: що сталось

У його бойовиків боєприпасів залишилось на кілька днів, тому вони не можуть продовжувати воювати.

a1aae2e57df87c32b6020231527263a4_30.04.23

Засновник терористичної приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин погрожує російському військовому керівництву, що його бойовики відступлять з Бахмута, якщо їх не забезпечать боєприпасами. Пише ТСН. 

Відповідне відео з його зверненням поширив Telegram-канал "Реальная война".

"Я звертаюсь до Шойгу Сергія Кужугетовича (міністр оборони РФ, - ред.) з проханням видати негайно боєприпаси, у випадку відмови видати боєприпаси, вважаю за необхідне довести до верховного головнокомандувача інформацію про існуючу проблему та про доцільність подальшого перебування підрозділів ПВК "Вагнер" у населеному пункті Бахмут", - зазначив Пригожин.

Він заявив, що у його бойовиків боєприпасів залишилось на кілька днів, тому він не бачить можливості продовжувати воювати і буде вимушений вивести підрозділи ПВК "Вагнера" з Бахмута.

Крім того, Пригожин заявив, що після цього може посипатись вся армія російських агресорів.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Роман Світан заявив, що у "вагнерівців" в районі Бахмута виникла проблема з флангами. Зокрема, вони застрягли на лінії оборони від Часового Яру до Костянтинівки й не можуть розвернутися.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Впаде весь фронт": Пригожин заявив, що "вагнерівці" будуть відступати з Бахмута: що сталось 5.00 5 2
Політика / Україна
30.04.2023 467
Еще материалы раздела «Україна»