НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Політика
Україна
30.04.2023 829

Зеленський розповів, чи шкодує про якісь свої дії від початку війни

Глава держави каже, що ставиться до себе критично.

Президент України Володимир Зеленський розповів, чи жалкує про якісь свої дії від початку повномасштабного вторгнення країни-агресорки Росії. Глава держави каже, що ставиться до себе критичною. Пише ТСН. 

Про це він сказав в інтерв'ю іноземним ЗМІ, відповідаючи на запитання про те, чи шкодує він про якісь речі, які зробив або не зробив від 24 лютого 2022-го.

"Багато всього… Я ставлюся до себе критично... Кожного дня, коли закінчується день, я думаю про те, що можна було зробити ще щось, якісь додаткові кроки, може якісь додаткові дзвінки партнерам, щоб вони посилили наших воїнів", - розповів президент.

Разом з тим Зеленський наголосив: розуміє, що не все залежить саме від нього. За словами Зеленського, "це війна, де постійно чогось не вистачає". Президент каже, що на початку війни його команда боялася, що такий тиск на інші країни може призвести до того, що Україна "посвариться" з ними усіма.

"Всі цього боялися. А я жив в одному відчутті – щоденно повідомлення про те, скільки загинуло людей. І я живу з цим… Постійно не вистачає чогось: артилерія, танки, броньована техніка… Це війна, де постійно чогось не вистачає і де постійно на наступний день ти думаєш про те, що треба було зробити щось по-іншому", - наголошує президент.

Зеленський зауважує: для нього найголовніше, щоб не було вагань в ухваленні рішень: "Я не вагаюся, ухвалюючи рішення. Потім вже, аналізуючи, думаю, що можна було краще, напевно".

Нагадаємо, на пресконференції 24 лютого 2-23-го президент Володимир Зеленський розказав, що за рік війни його розчарували ті, хто мали б керувати країною, а натомість виїхали з України та Києва.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський розповів, чи шкодує про якісь свої дії від початку війни 5.00 5 2
Політика / Україна
30.04.2023 829
Еще материалы раздела «Україна»