<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
01.05.2023 563

Президент Чехії розписався на техніці підрозділу ЗСУ, який їде на фронт

29 квітня, під час візиту до України чеський президент Петр Павел розписався на техніці підрозділу ЗСУ, який відправляється на фронт.

image_732_01.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його допис в Twitter..

"Я знаю це відчуття. Ваш підрозділ прямує на фронт, ви хочете йти з ними, ви хочете подавати приклад. Як командир, я завжди підтримував своїх бійців. Сьогодні це вже не моя роль", - написав президент Чехії.

Він зазначив, що прийшов аби надати українським бійцям відваги.

"Ми з вами. Ви помститесь за полеглих, повернете собі свободу. Росія, додому!", - додав Павел.

Нагадаємо, вчора президент Чехії прибув до України разом зі словацькою колегою.

В цей момент в більшості областей України була оголошена повітряна тривога. Тому чеському президенту разом з колегою довелось пройти до укриття.

Однак вже сьогодні, Павел відвідав Дніпро, та разом з головою Дніпропетровської ОВА Сергієм Лисаком вшанував пам'ять жертв російської агресії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Президент Чехії розписався на техніці підрозділу ЗСУ, який їде на фронт 5.00 5 2
Політика / Україна
01.05.2023 563
Еще материалы раздела «Україна»