НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2023 333

Українські пілоти вже готові літати на F-16

На F-16 вже готові воювати кілька десятків пілотів.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" заявив речник Командування Повітряних Сил України Юрій Ігнат.

Він каже, що згодом в Україні планують перевести всіх пілотів на F-16. Але вже зараз командувач Повітряних Сил визначив молодих пілотів, які вже мають певний рівень англійської мови та бойовий досвід.

«Вони готові вже хоч завтра воювати. Тут потрібне політичне рішення, щоб ми почали процес підготовки і наземного персоналу, це офіцери бойового управління, інженери військові. Кілька десятків пілотів готові вже воювати”, - запевнив Ігнат. Раніше він казав, що українським пілотам, аби опанувати винищувачі F-16, знадобиться навіть менше ніж півроку, про які йшлося раніше.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські пілоти вже готові літати на F-16 5.00 5 2
Політика / Україна
30.04.2023 333
Еще материалы раздела «Україна»