НОВИНИ ДНЯ: Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до Українивсі новини дня
30.04.2023 348

Для населення ціна на газ залишиться незмінною ще на рік – Нафтогаз

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» продовжила дію тарифного плану «Фіксований» ще на рік на рівні ціни 7,96 грн за куб. м (з ПДВ).

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною. Це рішення було прийнято з урахуванням воєнного стану та економічної ситуації в Україні. Попри всю складність ситуації ми продовжимо тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні", – заявив очільник Групи «Нафтогаз» Олексій Чернишов.

У пресслужбі компанії зазначили, що «Нафтогаз України» безперебійно та стабільно забезпечує газом понад 12,4 млн українських домогосподарств.

Усі ці клієнти отримують газ відповідно до річного тарифного плану «Фіксований». Період дії тарифу складає: з 1 травня 2023 року по 1 травня 2024 року включно.

Оценка материала:

5.00 / 2
Для населення ціна на газ залишиться незмінною ще на рік – Нафтогаз 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
30.04.2023 348
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»