<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.05.2023 689

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 травня 2023 року

Протягом тижня відбудеться три важливі астрологічні події, які зроблять його яскравим і таким, що запам'ятовується надовго.

9356586b8c38904ef78da3260c4b4432_01.05.23

Імовірність кризових життєвих обставин значно зростає, але вони сприяють особистісній трансформації та духовному відродженню. Пише ТСН. 

2 травня починається новий цикл Меркурія. Від цього дня планетарні впливи планети сприяють оновленню у сфері комунікації, навчання, отримання та передачі інформації. Формується інший порядок денний у суспільстві, у ЗМІ з'являється більше позитивних новин.

5 травня відбудеться неспокійна повня, яка також є місячним затемненням у Скорпіоні о 20:23 за київським часом, але весь тиждень відчуватимуться її важкі енергії. Це час інтенсивного розвитку всіх процесів, несподіваних подій, яких неможливо підготуватися. Уран в опозиції до повні посилює бажання здобути свободу у всіх проявах. Можливі раптові перевороти у житті та виникнення непередбачуваних обставин.

7 травня о 17:25 Венера входить у знак Рака, привносить у життя відносну рівномірність та плавність. Транзит планети цим знаком вплине на психологічний клімат у сім'ї та сфері взаємин, посилить бажання любити і піклуватися одне про одного.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Дивовижне перетворення відзначить оточення. В їхніх очах ви постаєте трохи наївним і мрійливим філософом. Чудовий час, щоб ненадовго забути про земне і замислитися про вічне. Все, пов'язане з творчістю, добре вдаватиметься. Бажання романтики нових любовних пригод почне захоплювати всіх, навіть тих, хто вже у взаєминах. Не варто витрачати всю енергію на те, щоб заробити більше грошей, оскільки ви навряд чи будете задоволені результатом.

ТЕЛЕЦЬ

Ретроградний Меркурій у вашому знаку, затемнення в опозиційному знаку, та й загалом напружене зовнішнє тло подій робить тиждень дуже непростим. Посилюються товариськість і допитливість, водночас з'являється деякий хаос у житті. Обставини змушують хапатися за все одразу, але жодну із справ не вдається довести до кінця. Ключ до успіху протягом тижня – це вміння вибрати з десятка справ одну, але найважливішу, та довести її до успішного завершення.

БЛИЗНЯТА

Цінності сім'ї, вірності, збереження традицій стануть вашою опорою, додадуть оптимізму та енергійності. Планетарні впливи протягом тижня поєднає у вас потяг до спокійної та передбачуваної стабільності з ураганом емоцій та жадобою діяльності. Зірки радять уникати азартних ігор, лотерей і всього, що обіцяє швидке збагачення, оскільки великий ризик втратити все вкладене. Зосередьтеся на найголовнішому і, отже, попрацюйте - тоді цей тиждень допоможе вам значно зміцнити свої позиції.

РАК

Втома від роботи, величезна кількість додаткових зобов'язань може підірвати ваші психічне та фізичне здоров'я. У вашому проєкті або задумі можуть виявитися слабкості, що перешкоджають досягненню успіху. Не шкодуйте часу для того, щоб побути на самоті, подумати, спробувати розгадати те, що здається вам незрозумілим. Цілком нормально, якщо ви захочете трохи відволіктися, трохи відпочити - завдяки цьому вам відкриються нові можливості.

ЛЕВ

Ви зможете побачити перші результати тієї нової справи, яка з'явилася у вашому житті цього року. Щоправда, результати поки що можуть бути не матеріальними, а виявляться насамперед у вашій здатності володіти ситуацією та впливати на інших людей. Сміливо беріть на себе роль керівника, не бійтеся взяти участь у конкурсі чи змаганні. Від того, наскільки успішно ви проявите свої організаторські здібності, залежить подальше просування вашого проєкту.

ДІВА

І ось настав етап, коли ви розумієте, що деякі з починань не виправдали себе. З чимось доводиться розлучатися, з'являється розуміння, що ви невсемогутні, і від цього трохи сумно. Однак, той досвід, те розуміння, які ви накопичили за минулі місяці, дуже цінні, вони дозволять вам більш активно та успішно йти далі. Так не сумуйте, а краще помрійте про те, що чекає на вас попереду. Не дозволяйте своїм емоціям виходити з-під контролю та брати над вами вгору.

ТЕРЕЗИ

Будьте уважними до деталей, нюансів та натяків, подумайте не поспішаючи, що вони можуть означати для вас. Побережіть своїх партнерів, виявіть витримку та толерантність. Приділіть час для підтримки та зміцнення дружніх та партнерських стосунків. Ваші вороги та конкуренти дуже сильні зараз, можуть вас провокувати показати себе не з кращого боку – у жодному разі не реагуйте на їхні випади на вашу адресу! Має сенс зустрітися зі старими друзями. Найімовірніше, у них накопичилося багато цікавого для вас.

СКОРПІОН

Складний тиждень, затемнення у вашому знаку заважає тверезо і об'єктивно оцінити дивні ситуації, що несподівано виникають. Але це слушний час для наведення ладу в побуті, на дачі, зміцнення фундаменту, пошуку та усунення слабких місць у професійній сфері, хоча це дуже непросто зараз. Будьте практичними, раціональними та намагайтеся діяти відповідно до певної системи. Якщо щось не вдається, оцініть перешкоду, що виникла. Можливо, вона говорить вам, що необхідно змінити щось у собі чи своєму підході до справи.

СТРІЛЕЦЬ

Гарний час для відряджень, цікавих зустрічей та спілкування. Ймовірно, це призведе до додаткових витрат, зате принесе масу задоволення та позитивних емоцій. Цілком можливо, що у голові у вас виникнуть нові плани та ідеї. Якщо виникають перешкоди, не виключено, що вони лише перекривають вам шлях, що веде в нікуди, допомагаючи уникнути провалів. Взаємини з близькими родичами значно покращаться завдяки вашим зусиллям та збігу різних обставин: ця сфера вашого життя стає спокійнішою.

КОЗОРІГ

Не шукайте недоліків у своєму партнері: ваш прискіпливий і гордовитий характер не кожен зможе витримати, будьте вдячні своїй "половинці" за терпіння. Відпустіть ситуацію та насолоджуйтесь тим, що маєте. Якщо посварилися з коханою людиною, ближче до кінця тижня зможете порозумітися і пробачити одне одному зроблені помилки. Якщо ви самотні, зараз неварто кидатися в нові взаємини, придивіться до свого оточення – серед знайомих є людина, яка живить до вас найніжніші почуття.

ВОДОЛІЙ

Напружений тиждень, значно підвищується ймовірність розлучитися з партнером через дурість. До того ж це стосується як особистих, так і ділових взаємин. Після 5 травня поступово життя почне налагоджуватись, а сімейні бурі залишаться позаду – ви зможете частково вирішити найважливіші питання, пов'язані із спільним майном та житлом. Стосунки з дітьми помітно покращаться, якщо ви дасте їм більше свободи. Можливі важливі новини від родичів, які мешкають в інших містах чи країнах.

РИБИ

В особистому житті багато невизначеності через суперечки, що почастішали, і нерозуміння. Розбіжностей поменшає, якщо ви знайдете спільну справу зі своїм партнером, вирушите в подорож або почнете в будинку переставляння. Зосередженість на дітях допоможе відволіктися від проблем у шлюбі. Самотнім варто подивитися навколо – безперечно поряд є людина, яка дуже дорожить вами. Дайте шанс колишньому партнеру, поспілкувавшись, ви знайдете багато нових якостей, які раніше не помічали.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 травня 2023 року 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.05.2023 689
Еще материалы раздела «Суспільство»