<
НОВИНИ ДНЯ: Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травнявсі новини дня
Політика
Росія
01.05.2023 2954

У Росії розкрили резонансне вбивство 1997 року, до якого причетний Путін

Вбивство, яке трапилося 1997 року було тісно пов'язано з на той час віцемером Санкт-Петербурга, а нині – кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

2493c17f024d1e7fb36ec155f7084bf1_01.05.23

У Росії Федеральна служба безпеки розкрила резонансне вбивство віцегубернатора Санкт-Петербурга Михайла Маневича. Зазначається, що вбивство відбулося на замовлення ватажка Тамбовської ОЗУ Володимира Барсукова (Кумаріна). Пише ТСН. 

Про це пише OBOZREVATEL.

Відомо, що вбивство, яке трапилося у 1997 році було тісно пов'язано з на той час віцемером Санкт-Петербурга, а нині – кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Як пишуть російські ЗМІ, фігуранти злочину дали свідчення згідно з якими один зі спільників вів спостереження за місцем проживання чиновника та передавав іншому інформацію про його пересування. Той стріляв по автомобілю, в якому перебував віцегубернатор.

На той час Путін тісно співпрацював із Тамбовською ОЗУ у питанні передання в аренду паливно-заправочного комплексу в Пулково.

"Люди Барсукова отримали її, завдяки підпису тодішнього міського чиновника у відповідному розпорядженні. За цю угоду, як писали ЗМІ, Путін отримав 4% доходу підприємства", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у російському Заволжі, що у Нижегородській області, чоловік вбив дружину на очах у власних дітей після повернення з війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Росії розкрили резонансне вбивство 1997 року, до якого причетний Путін 5.00 5 3
Політика / Росія
01.05.2023 2954
Еще материалы раздела «Росія»