<
НОВИНИ ДНЯ: Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
01.05.2023 363

"Побачили" українські безпілотники і запанікували: у Москві дві жінки викликали поліцію через зірки в небі

Дві росіянки побачили у зоряному небі об'єкти, які світилися.

289c15faf0b34af4e2467f4563f93c7c_01.05.23

Росіянам скрізь ввижаються українські безпілотники. У Москві дві жінки поскаржилися до поліції через зірки у небі - сплутали із українськими БпЛА. Пише ТСН. 

Про це розповідає пропагандистське видання "Москва".

"Дзвінки з різницею в 5 хвилин надійшли до поліції напередодні увечері. Мешканці південного сходу Москви повідомили, що бачать у небі об'єкти, що світяться, які схожі на БпЛА", - сказано у повідомленні.

На місце виїхав патруль, та коли приїхав, то виявив, що об'єктами, що світяться, є зірки.

У Росії наростає паніка

По всій Росії масово скасовують паради на 9 травня через страх можливих "диверсій". Таке рішення ухвалили губернатори областей Росії за "рекомендаціми" російських силовиків.

У Москві бояться потенційної "бавовни" під час параду 9 травня через відео дрона невідомого походження, який пролітав просто над Красною площею. На ньому видно і башти Кремля, і мавзолей, і Собор Василія Блаженного. Своєю чергою, в ГУР порадили росіянам не йти на парад 9 травня та триматися подалі від військових об'єктів та техніки.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Побачили" українські безпілотники і запанікували: у Москві дві жінки викликали поліцію через зірки в небі 5.00 5 2
Політика / Росія
01.05.2023 363
Еще материалы раздела «Росія»