<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
02.05.2023 392

Окупант-мем "Чмоня" знову на фронті: за нього пообіцяли пакування пельменів

Окупант родом з міста Горлівка Донецької області.

aaa348dfadcbb40b5f7be9cc3af727fc_01.05.23

Окупант-мем "Чмоня" Андрій Рязанцев, якого у березні 2022 року взяли до полону, знову воює проти України у складі російської армії. Пише ТСН. 

Про це повідомляють дослідники "OSINT Бджоли".

Відомо, що окупант "Чмоня" потрапив до полону у березні 2022 року, проте згодом його обміняли на захисників України. Після цього про долю загарбника було нічого не відомо, а тому дослідники вирішили поспілкуватись із родичкою окупанта. Вони представились їй росіянами і та повідомила, що "Чмоня" лише місяць після обміну пробув вдома і тоді його знову відправили на фронт. Зараз окупант вкотре воює проти України.

"Отже – оголошуємо нагороду за живого полоненого Чмоню! Нагорода така ж крута, як і сам Чмоня - пачка руzzких пельменів "Малятко"! Без образ. Який трофей, така й нагорода", - йдеться у дописі.

Зазначимо, що про "Чмоню" відомо те, що його звати Андрій Рязанцев, він родом з міста Горлівка Донецької області. Рязанцев народився 8 вересня 1984 року. Зрадник навчався у Дніпрі та отримав професію вчителя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупант-мем "Чмоня" знову на фронті: за нього пообіцяли пакування пельменів 5.00 5 2
Політика / Україна
02.05.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»