<
НОВИНИ ДНЯ: Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.05.2023 399

Євген Кошовий різко висловився про каяття Лободи: "Світлані не вірю"

Актор пояснив свою позицію щодо співачки.

4bacde1982649eff3e858d5973f30e11_02.05.23

Художній керівник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий різко висловився про виконавицю Світлану Лободу, яка до повномасштабної війни заробляла в Росії. Пише ТСН. 

За словами гумориста, він не вірить у каяття співачки. Кошовий переконаний, що Лобода швидко "перевзулася", коли зрозуміла, що в РФ їй нічого не світить.

"Світлані Лободі не вірю. Я не повинен вірити людині, яка була у Москві. Вона зрозуміла, що там їй нічого не світить, тому що вона все ж таки українка. Вона повернулася, сфотографувалася у Бучі. Це те, що я кажу", - сказав актор у розмові з Олексієм Сухановим на шоу "Говорить Суханов".

Кошовий також зазначив, що якщо Світлана Лобода змогла повернутися до України, то зрадницям Ані Лорак та Таїсії Повалі цього точно не вдасться зробити, адже українці їх не приймуть.

"А Лорак з Повалій капусти жодної не вистачить. Не уявляю їхнього повернення сюди (до України – прим. ред.). Їх тут просто розшматують", - зазначив гуморист.

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий розповів, які зміни помітив у Володимирі Зеленському під час його президенства. Коли гуморист говорив на цю тему, то не стримав емоцій та розчулився.

Оценка материала:

5.00 / 2
Євген Кошовий різко висловився про каяття Лободи: "Світлані не вірю" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.05.2023 399
Еще материалы раздела «Суспільство»