<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
02.05.2023 392

В Україні Комісію з азартних ігор пропонують замінити IT-системою

В Україні пропонують ліквідувати Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ). Це дозволить автоматизувати видачу гральної ліцензії.

_commons_wikimedia_org_1_650x410_02.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на віцепрем'єр-міністра Михайла Федорова в Telegram.

За його словами, уряд вже підтримав законопроект, який передбачає ліквідацію КРАІЛ. Тепер його буде направлено на розгляд парламенту.

"Після підтримки депутатами рішення дозволить прибрати людський чинник у видачі ліцензій - процес стане автоматичним і відбуватиметься за чіткими критеріями", - написав Федоров.

Він зауважив, що такі змінити дозволять впровадити IT-систему онлайн-моніторингу. Вона і буде в режимі реального часу отримувати дані про взаємодію операторів грального бізнесу та держави.

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський 11 серпня 2020 року підписав закон про легалізацію грального бізнесу.

А вже у середу, 23 вересня 2020 року, Кабінет міністрів прийняв постанову "Про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей". Її головою пізніше було призначено Івана Рудого.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні Комісію з азартних ігор пропонують замінити IT-системою 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
02.05.2023 392
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»