<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Політика
Росія
02.05.2023 410

"Ризик померти 9 травня значно більший": експерт про страхи Путіна на тлі скасування парадів

Глава Кремля переконаний, що ризик померти 9 травня у нього зростає мінімум у 2-3 рази.

c101d2d5cbe028370fc286de2c1b113d_02.05.23

Російський диктатор Володимир Путін скасував паради на 9 травня, що свідчить про те, що він дуже сильно боїться. Пише ТСН. 

Таку думку висловив політолог Микола Давидюк.

За його словами, глава Кремля переконаний, що ризик померти 9 травня у нього виростає мінімум у 2-3 рази.

"Зрозуміло, що як літня людина, яка керується страхом, він зрозумів, що треба обмежувати всіх, своїм же він теж не вірить... Він нікого не буде пускати на Червону площу. Путін розуміє, що будуть провокації, "прильоти" з української сторони. Україна пристрілюється, вже цілі визначила", - заявив експерт.

Експерт зазначає, що Путін побоюється перехоплення ініціативи влаштовувати покарання на великі свята. І ці покарання вже лякають не тільки росіян, а й Путіна.

Додамо, що російський диктатор Володимир Путін через провали на фронті нещодавно звільнив або відправив у відставку низку  генералів, які керували окупаційними військами в Україні. Ці перестановки проведені, аби налякати новопризначених людей.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ризик померти 9 травня значно більший": експерт про страхи Путіна на тлі скасування парадів 5.00 5 2
Політика / Росія
02.05.2023 410
Еще материалы раздела «Росія»