<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Росія
03.05.2023 307

Сервіс знайомств Tinder припинить роботу в Росії до 30 червня

Match Group, яка є власником сервісу знайомств Tinder, оголосила про вихід з російського ринку до 30 червня. Компанія пояснила своє рішення необхідністю захисту прав людини.

tinder_unsplash_com__1__650x410_03.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Ми прагнемо захищати права людини. Наші бренди вживають заходів щодо обмеження доступу до своїх послуг у Росії та завершать свій вихід з російського ринку до 30 червня 2023 року", - йдеться у щорічному звіті компанії.

Своєю чергою виконавчий директор компанії Friends Fiduciary Corp, акціонер Match Group, повідомив виданню, що компанія мала вагомі причини піти з російського ринку.

За його словами, Match демонструє приклад для інших, пов’язавши своє рішення із ризиками для прав людини, з якими стикаються українці через російську агресію.

"Для надійного бренду не дуже добре продовжувати діяльність у країні, президенту якої Міжнародний кримінальний суд висунув звинувачення", - додали в компанії.

Як повідомлялося, через широкомасштабне російське вторгнення в Україну світові бренди продовжують покидати ринок РФ. Серед популярних сервісів також Spotify і Netflix.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сервіс знайомств Tinder припинить роботу в Росії до 30 червня 5.00 5 2
Політика / Росія
03.05.2023 307
Еще материалы раздела «Росія»